Donateurs Nieuws Home
Waar ben ik? TTR | Hoofdpagina

Noah

Nieuw bij Trekpaarden Team Rockanje, verzorger van paard Anne!

 

Hallo, ik ben Noah Aalfs en ben het liefst elke dag met paarden bezig! Ik rijd al paard sinds mijn 10de. Door vriendinnen in de straat ben ik begonnen en ik vond het al meteen fantastisch. Na 2 jaar ging ik opzoek naar een verzorg pony. Ik belde bij mensen aan en keek op internet. Na een jaar zoeken kreeg ik via via 2 verzorg Welsen! Helaas moest ik al gauw weer verder zoeken, omdat het niet helemaal pluis was bij de eigenaar. Weer heb ik een jaar gezocht en toen zag ik een advertentie op marktplaats voor het verzorgen van een trekpaard. Gelijk mijn moeder geroepen en die had gereageerd. Ik was erg benieuwd of het zou lukken, want meestal hadden ze al iemand of moest je 16 zijn… Toen kreeg mijn moeder bericht dat we mochten komen kennis maken. Mijn dag kon niet meer stuk! Eenmaal aangekomen, een beetje zenuwachtig, zag ik voor het eerst Davey, Anne, Daan en de paarden. Wat waren ze groot! Davey wees paard Anne aan en vertelde dat het over haar ging.

Ik mocht Anne vangen en even in de bak rond hobbelen. Al gauw ontmoeten ik de rest van TTR tijdens de lenterit 2016. Ik ging lessen op Anne en merkten dat ze de galop en springen heel leuk vind. Ze doet het heel goed, alleen scherpe bochten maken en stil staan vind ze nog pittig lastig, maar daar werken we aan. Ik leer heel veel van Anne. Eerst wist ik geen eens dat ringsteken betond! Tot dat ik zelf een paar keer had mee geoefend en ik vond het super leuk en gaaf om te doen. Ook mag ik af en toe mee als Anne en Davey gaan mennen, nu weet ik een beetje hoe dat allemaal in elkaar zit!

In de recreatie lessen steekt Anne vaak boven de andere uit, vaak gaat ze dan ook wat harder als de rest. In onze dressuur lessen zijn we juist vaak de kleinste. Alle paarden lopen dan helemaal aan de teugel met stang-trens hoofdstel en de ruiters zitten alleen maar door. Dan kom ik aangelopen met Anne en ziet het er een beetje gek uit! Maar ik mag er bij horen en iedereen is super aardig. Het liefst rij ik toch buiten de bak, en Anne denk ik ook. Dan kunnen we soms lekker vaart maken over de ruiterpaden, crossen door het bos, even rustig stappen door de mooie duinen of sokken wassen in de zee. Ik ben heel erg blij dat ik haar mag verzorgen en dat ik bij Trekpaarden Team Rockanje mag horen! Bij deze mensen is niets te gek en is er altijd lol.

Groetjes Noah

Laatste Nieuws

Correspondentie

Trekpaarden Team Rockanje
Molendijk 60
3235 XH Rockanje
Tel. 0181-403856

Donateur worden?
Klik hier!