Donateurs Nieuws Home
Waar ben ik? TTR | Hoofdpagina

Aart de BruinNaam : Aart de Bruin

Leeftijd : 31

Vrijwilliger sinds: +/- 2002

Hallo

Aan mij is de vraag gesteld om mezelf voor te stellen.

Ik ben Aart en ben sinds het jaar 2002 actief vrijwilliger bij de stichting.

Toen ik in het begin bij de stichting kwam moest ik echt helemaal niks van de grote kolossen hebben

De lampionnen optocht van ik geloof 2005 heef daar verandering in gebracht

In de week voor af gaande aan de optocht hebben we met ze alle gezellig de karren klaar staan maken en op de avond zelf ben Bram en Marjo weg wezen brengen zodat hun de paarden op konden halen deze stonden echter  nog in de wei  of te wel Marjo ging de wei in en haalde als eerst paard Jan uit de wei en gaf zonder er bij stil te staan het halster touw aan mij zo van hou jij hem even vast en dan sta je daar opeens met een paard in je handen ter wel je er niks van moet hebben maar vanaf dat moment is de angst voor paarden geleidelijk weg gegaan en in het jaar 2008 was het moment dan daar en werd iedereen verrast! Toen ik na een periode mee gereden te hebben bij iemand achterop opeens alleen de werf op kwam stappen na een avond ringsteken oefenen!

In de afgelopen jaren zijn er diverse dingen gebeurd waar ik zelf ook aan mee heb gedaan al groom zoals Phc wedstrijden, oefen marathonnetjes en gezellige ritjes waar vorige jaar nog onverwachts een ritje naar het verblijf adres van paard jan uit volgden.

zelf met het in halen van sinterklaas zijn we met een leuke groep actief geweest om de goed heilig man een warm welkom te heten

Verder doe ik bij de stichting in principe allerlei hand en span dienst waar nodig

 van barman met het ringsteken op het dorp tot verkeersregelaar met de lente- en snertrit en als nodig is het vervoer van paard of wagen naar een wedstrijd of intocht en ritten.

Buiten de activiteiten met de stichting geniet ik met het mooie weer van de mooie ritten die ik maak in de Lelijke eend en ook oude stationeren motoren en tractoren hebben me aandacht net zoals het zendamateur gebeuren waar ik momenteel met de studie bezig ben voor het behalen van een zendlicentie!

Hopelijk hebben jullie zo een kleine indruk van wie ik ben en wie weet zien we elkaar wel bij een van de activiteiten van het Trekpaarden Team Rockanje.

Vriendelijke groeten Aart(je)          
 
                         

Laatste Nieuws

Correspondentie

Trekpaarden Team Rockanje
Molendijk 60
3235 XH Rockanje
Tel. 0181-403856

Donateur worden?
Klik hier!